Sea Beach Aqua Park Resort

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u regiji Nabq, jednom od centara Šarm el Šeika. Od centra ove regije hotel je udaljen oko 2,5km, a od međunarodnog aerodroma oko 15km.

Plaža: 
Plaža je peščano-šljunkovita, a za goste obezbeđen je ponton dugačak oko 800 m pomoću kojeg se prelazi preko korala.

Hotelski sadržaji:
Akva park sa čak 14 tobogana za odrasle i 9 tobogana za decu, spoljašnji bazen, spa centar (uz doplatu), fitness centar, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, dnevna i večernja animacija za odrasle, dečji klub, dečje igralište, glavni restoran, nekoliko a la carte restorana (uz doplatu), lobi bar, bar na plaži, bar kod akva parka (ne služi alkoholna pića), snek bar, Wi-Fi (uz doplatu).

Sobe:
Sobe imaju francuski krevet ili dva standardna kreveta, a postoji i mogućnost dodavanja trećeg ležaja koji je ili pomoćni ili sofa na razvlačenje. Namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece. U svom sastavu imaju balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, fen za kosu, sef, LCD TV, mini-bar.

Usluga:
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
www.seabeachaquaparkssh.com

Napomena:
Moderan hotel na dobroj lokaciji sa dosta mogućnosti i sadržaja za decu. Dobar izbor za porodičan odmor.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru