Kas Sun Glare Hotel

Kaš, Turska

Opis destinacije

Kaš – pravo mesto za pobornike hedonističkog odmora. Ovaj šaramantan ribarski gradić nalazi se 180 kilometara jugozapadno od Antalije, dok je od aerodroma u Dalamanu udaljen oko 150 kilometara i na turskom znači obrva. Nalazi se na brdovitom području pa se može pohvaliti prelepim plažama u okolini grada. Glavni adut ovog mesta je netaknuta priroda, fantastičan položaj i miris jasmina, koji se oseća na svakom koraku. Čitavo mesto odiše opuštenom atmosferom, a sva vaša čula biće zadovoljena dok se budete šetali ovim još uvek nedovoljno istraženim gradom. Kaš pleni svojom lepotom i ispod morske površine, pozivajući vas da otkrijete tajne raskošnog podvodnog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Pozicioniran je u Kašu, najlepšem odmaralištu koje krase predivne nijanse zelene i plave. Nedaleko od glavnog šetališta, luke Kastellorizo i poluostrva Cukurbag. Udaljenost hotela od centra Kaša je 4 km dok je od plaže Kaputaş 15 km a od plaže Patara 38 km, koje se ubrajaju među deset najlepših plaža Turske. Udaljenost hotela od aerodorma u Dalamanu je oko 140 km.

Plaža:
Čuvena plaža Akçagerme, najpopularnija za porodice sa decom je na svega 200 m, gde se ležaljke i suncobrani dodatno doplaćuju.

Sobe:
Sve sobe poseduju kupatilo, besplatan Wi-fi internet, klima uređaj, mini bar koji se doplaćuje, fen, LCD TV, ostavu za odlaganje prtljaga, balkon.

Standardne sobe sa pogledom na more površine su 25 m² i namenjene su za max 2 osobe. Poseduju francuski lezaj ili dva odvojena kreveta

Porodične sobe sa pogledom na more površine su 35 m² i sadrži dve odvojene sobe namenjene za max 4 osobe,  jedna soba poseduej francuski lezaj ili dva odvojena lezaja, druga soba krevete na sprat.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju restoran, bazen na otvorenom, besplatan parking, besplatni Wi-Fi, osunčana terasa, usluge pranja i peglanja veša (uz dodatnu doplatu).

Način služenja hotela:
Švedski sto.

Kontakt: www.kassunglare.com

Tel: +90 532 169 77 03

Napomena:
Izvrsna lokacija sa predivnim pogledom na Sredozemno more, idealan za aktivan odmor.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru