Kamari Beach Hotel

Potos, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Kamari Beach nalazi se na izlazu iz Potosa, oko 1 km južno od centra. Udaljen je oko 45 km od grada Tasosa i oko 28 km od luke u Skala Prinosu. Hotel je nedavno potpuno renoviran, a iz većine soba pruža se veličanstven pogled na Egejsko more.

Plaža:
Nalazi se na peščanoj „ St. Antonio“ plaža. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, lobi, bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, Wi-Fi internet besplatan u javnim delovima hotela, bazen (koji se sastoji iz više delova preko kojih se pružaju mostići), jacuzzi (na otvorenom), parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 35 smeštajnih jedinica. Sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj, TV, mini-bar, sef (uz doplatu na licu mesta), telefon, terasu.

Comfort room garden view soba, poseduje francuski ležaj i kauč na razvlačenje, može da primi dve odrasle osobe i jedno dete. Površine je 19m2. Sobe imaju balkon i direktan pristup vrtu sa bočnim pogledom na more.

Porodična soba je veoma komforna i može da smesti 2-4 osobe. Poseduje 2 bračna kreveta i balkon. Idealna je za parove sa malom decom. Ima direktan pristup vrtu. Površina sobe je 19m2.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, doručak je kontinentalni, služi se po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.hotelkamari.hotelbrain.com

Napomena: 
Kompleks prepun zelenila i prirodnog hlada, ljubazno osoblje i personalizovana usluga, odličan je izbor za sve one koji žele da imaju ugodan boravak uz potpunu privatnost i opuštajući odmor.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 

- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru