Baron Palms Resort Sharm el Sheik

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Izgrađen u andaluzijskom stilu, predstavlja jedan od najluksuznjih hotela Sinajskog poluostrva. Udaljen je 8 km od aerodroma, 17 km od Naama Bay-a, 22 km od starog grada. Sagrađen je 2005. godine a renoviran je 2008. godine.

Plaža:
Sopstvena, pešcana sa koralnim grebenom i pontonom dužine oko 145 m za ulazak u vodu. Korišcenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela.

Sobe:
Raspolaže sa : 168 standardnih soba (max 3 osoba, 38 m2), sobe sa pogledom na more (max 3 osoba, 38 m2), junior suite sobe ( 65 m2), family sobe. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/WC), fen za sušenje kose, telefon, klima uređaj, SAT TV, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, menjacnica, glavni restoran, „a la carte” orijentalni restoran sa pogledom na bazen i lepo uredenu baštu, nekoliko barova, internet kafe, apoteka, mini market, usluga pranja i sušenja veša. Pored hotela nalazi se Baron šoping centar, 2 velika bazena predstavljaju centar atrakcije sa svojim vodopadima, jacuzzi-jem i vodenim kaskadama, sportovi na vodi, ronjenje, teren za tenis, mini golf, odbojka, stoni tenis, bilijar, teretana, sauna i parno kupatilo.Wifi je besplatan u javnim prostorijama hotela
Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluženje).

Kontakt:
www.baronhotels.com

Napomena:
Jedinstven enterijer, visok nivo usluge i dobra usluga, ovaj boutique hotel je predvidjen iskljucivo za boravak odraslih osoba.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 10. ili 11. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. ili 12. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru