Adalya Elite Lara

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija, jedna od najstarijih turističkih regija u Turskoj, „obećano je mesto“ od pamtiveka. Od nekadašnje Ateleie, prkoseći uticajima brojnih civilizacija, izrasla je u prestižnu evropsku turističku destinaciju. Oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima čine je magnetno privlačnom. Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija, kao i veličanstveno susretanje prošlog i ovovremenskog. U starom delu grada su uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave. Novi delovi Antalije nalik su savremenim evropskim gradovima...Tu su naravno i brojni hoteli različitih kategorija i s ponudom koja garantuje uživanje i najprobirljivijim gostima. Svi su uglavnom izvan grada i nadomak prelepih plaža...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi 15 km od centra Antalije a 10 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je za letnju sezonu 2016. godine i zauzima površinu od 45 000 m².

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Glavni resortoran, 5 a la carte resortana ( korišćenje usluga jednog od restorana jednom tokom boravka besplatno uz obaveznu rezervaciju), 7 barova, diskoteka, 4 spoljašnja bazena sa odvojenim delovima za decu (jedan od bazena se greje u zimskom period), 5 vodenih tobogana, spa centar, fitness centar, tursko kupatilo, dečiji klub, dečiji meni, menjačnica na recepciji, rent a car, aerobik, aquabik, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, košarka, teniski teren, bežični internet, streličarstvo, boćanje. Plaća se: video igre, bilijar, kuglanje, motorni sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, masaže, usluge frizera, salona lepote, doktora i dadilje, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Sobe:
Hotel čini jedna šestospratna glavna zgrada i ima ukupno 580 soba od kojih je 490 standardnih ( površine 38m², za maksimum 3 osobe) i 90 dvosobnih family jedinica ( površine 55 m², za maksimum 4 osobe). Sobe su klimatizovane, imaju balkon i svaka soba je opremljena sefom ( besplatno), SAT TV-om, mini barom ( besplatno), telefonom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fenom za sušenje kose i bežičnim internetom ( besplatno).

Način služenja obroka:
Švedski sto
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru